https://blog.hermestravel.ro/wp-content/uploads/bora-bora-slug-bun.jpg

 • Travel Solutions • Ce vizitam in Punta Cana- Republica Dominicana ?

  In Republica Dominicana cea mai faimoasa zona este Punta Cana. Cunoscuta pentru oamenii sai calzi si ospitalieri, Republica Dominicana atrage prin peisajele uluitoare, istoria interesanta si cultura bogata. Alege oferta in Republica Dominicana  - dupa ce vei citi ce distractii te asteapta !

  Marea atractie din Republica Dominicana: Samana

   oferte republica dominicana samana

  Excursia in sine este o combinatie de trei excursii: calarie, camion safari si un tur al insulei ,iar daca asta nu este de ajuns poti vizita si o  uluitoare cascada naturala.

  Samana este situata in partea de nord a tarii, la 30 de minute departare de mers cu avionul de Punta Cana. De la locul aterizarii avionului vei merge pana la Samana cu camionul safari, care te va duce prin muntii peninsulei si vei vedea peisaje de vis. Putin mai tarziu,timp de 30 minute vei calari catre „El Salto del Limon” ,una dintre cele mai frumoase si mai faimoase cascade din intreaga tara.Urmeaza imbarcarea pe catamaran care te va duce  pe o plaja draguta si linistita unde poti servi un pranz delicios specific dominican. Dupa pranz , din nou  imbarcarea pe catamaran si va navigarea catre  „Cayo Levantando”, cunoscuta ca insula Bacardi pentru barul sau de pe nisip din mijlocul palmierilor. 

  Prin Republica Dominicana cu masinuta :

   oferte republica dominicana masinute

  O experienta extrem de amuzanta este plimbarea cu masinutele  catre una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicana ,plaja Juanillo. Poti chiar sa mergi catre o  pestera numita „Hoyo azul” unde se  poate sari  in apele limpezi albastre ale unui bazin natural format la baza unei stanci uriase.

  Prin Republica Dominicana cu Camionul Safari :

  oferte republica dominicana camion

  Este modul perfect de a vedea adevarata Republica Dominicana.Vei merge printr-o regiune de campie cu cultura de trestie de zahar : Higuey .Camionul trece prin 2 ferme rurale,  unde vezi cum oamenii locali fabrica produse dominicane, precum cacao ,tutun si cafea.

  Snorkeling in Republica Dominicana :

  oferte republica dominicana snorkeling

  Excursie de jumatate de zi, la bordul unei barci , vezi multe vietati de-a lungul coastei Punta Cana. De acolo,traversezi apele limpezi si albastre „Toro”  -o parte din Punta Cana – in timp ce la bord veti dansa pe ritmuri locale,  savurand un cocktail delicios!!! Supeeer! 

  Excursie in insula Saono  :

  oferte republicana dominicana saona

  Este cea mai populara excursie, pe buna dreptate!Saona este o insula din Republica Dominicana cu plaje minunate si vreme perfecta pe tot parcursul anului. In drumul catre insula se face o oprire la un bazin natural cu stele de mare- Exact ca in foto de sus!! Poti sa te relaxezi sau sa te distrezi la maxim, depinde de ceea ce doreste fiecare.

  Aventura intr-un Zipline !

   oferte republica dominicana zepline

  Aceasta excursie este printre cele mai frumoase, pentru ca implica foarte multa distractie.Adrenalina combinata cu aventura este preferata turistilor! Vei aluneca peste 15 platforme si 8 linii de cablu, de-a lungul vailor deschise cu o priveliste minunata. Ghizi locali vor fi cu tine de la inceput si pana la sfarsit !Nu aveti cum sa ratati asa ceva!

  Am ales doar o parte dintre atractiile din Republica Dominicana.

  Convinge-te cat sunt de distractive : Alege oferta in Republica Dominicana !

  Iti multumim ca ai citit articolul despre Punta Cana !

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  This entry was posted in DESTINATII EXOTICE SI DE LUX and tagged . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...