https://blog.hermestravel.ro/wp-content/uploads/slug-sfaturi.jpg

 • Travel Solutions • Cauti oferte in croaziere? Cu ce incepi?

  Alegerea unei oferte in croaziere presupune mult….studiu! Sunt mai multe aspecte de care este musai sa tii cont: compania de transport, tipul de cabina, serviciile incluse in pachetul ales , orasul de plecare, itinerariul, pretul, conditiile de modificare a rezervarii, servicii aditionale, dupa caz necesitatea vizei….deja este prea mult!!  Ideal este sa apelezi la un agent specializat in oferte in croaziere.  Vei economisi mult timp si bani, iar un agent bun stie sa iti gaseasca oferta cea mai buna !

   

  1. “Oferte in Croaziere”- Itinerariu !

  Alegerea unui itinerariu este partea cea mai romantica! Sunt atat de variate programele de oferte in croaziere, incat iti ia ceva timp sa compari variantele cele mai atragatoare. De obicei , sunt prezentate  grupat pe regiuni: Mediterana, tarile Nordice, Caraibe, America de Sud si Nord, Africa.  Marea majoritate sunt programe de 7 nopti, dar puteti alege si variante de 12 sau 18 zile. Imbarcarea se face in marile porturi, ceea ce presupune ca este necesar transportul pana la respectivul port.De anul trecut (2014) s-a lansat si programul de croaziere cu plecare din Constanta,Gasesti aici  oferte croaziere cu plecare din Constanta!

   

  2. Compania de croaziere

  Sunt deja consacrate multe companii de croaziere, fiecare urmarind sa isi atraga clientii cu servicii speciale, cu conditii de navigare moderne si cat mai luxoase.  Cea mai cunoscuta companie printre turistii romani este MSC Cruises, care ofera programe in toata lumea! Aici oferte in croaziere!

   

  3. Tipul de cabina

  Atunci cand alegi tipul de cabina, este bine sa studiezi harta vasului . Fiecare vas ofera cabine interioare (fara hublou), cabine la pimele nivele (sub apa), cabine exterioare cu hublou, cabine cu balcon, cabine cu vedere la ocean, etc… Differenta dintre ele este data de pretul cerut/platit!

  .

  4. Tipul de serviciu

  Dupa ce ati ales itinerariul si tipul de cabina, veti alege tipul de serviciu,  care este dirferentiat in functie de ….pret, evident!  . Asa cum la avion exista clasele economic si business, pe vasele de croaziere sunt cateva tipuri de clase de servicii! Toti pasagerii au inclusa masa de tip bufet si alte mici servicii, dar cu cat clasa de rezervare este mai scumpa, cu atat ai incluse servicii adiacente cum ar fi: imbarcare privata,roomservice, acces la anumite restaurante, acces la Spa, acces in zona exclusivista pe punte, majordom…etc!  Ai mai jos un tabel cu descrierea fiecarui tip de experienta, valabil pentru compania MSC CRUISES.

  .

  5. Conditii de rezervare.Pachete. Tips.

  In contract sunt scrise regulile ofertei legate de modificare sau anulare rezervare si este bine sa il cititi cu atentie, pentru ca sunt destul de restrictive anumite conditii.  Fata de pretul standard, sunt pachete aditionale : pachet de bauturi, pachet de relaxare(incluse servicii de la centrul SPA), pachete pt aniversari, etc. La pretul final de pe contract, veti plati pe vas un “tips”, adica bacsisul pentru personalul vasului, care este aprox 7 eur/zi/pers.

   Detalii despre tipurile de servicii la compania MSC CRUISES :

  Va multumesc ca ati citit acest articol si Va urez Calatorie placuta !!  

  Pentru detalii despre croaziere te rugam scrie-ne aici :  office@hermestravel.ro

  .

  .

  .

  .

  .

  .

   

  This entry was posted in Sfaturi de calatorie and tagged . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...