https://blog.hermestravel.ro/wp-content/uploads/bora-bora-slug-bun.jpg

 • Travel Solutions • Cauta dupa “oferte Cuba” !

  Dintre cei care cauta pe Google dupa “Oferte Cuba”, cei mai multi vor sa viziteze Havana si/sau Varadero ! Insa daca ceri detalii despre “oferte Cuba”,  vei fi surprins de diversitatea pe care o ofera aceasta tara si de veselia oamenilor. Desi sunt sub embargo economic de o perioada destul de mare de timp, cubanezii reusesc sa supravietuiasca in primul rand datorita creativitatii lor si a felului lor de a fi: prietenosi, gata sa ajute cu ceva!.  

  ofere cuba

  Gradinile Regelui-  ”Oferte Cuba” ! 

  Incepem cu Gradinile regelui – care se intind de-a lungul coastei de nord ,in dreptul provinciilor Ciego de Avila și Camaguey. Numele le-a fost dat pentru frumusetea zonei, care include sute de insule. Doar doua : Cayo Coco și vecina Cayo Guillermo au facilități turistice. Bogate in plaje cu nisip alb care se topeste în apele limpezi, calde si turcoaz, aceste insule gemene sunt faimoase pentru pachetele all inclusiv  . Ai oferte aici: Oferte Varadero   

  oferte varadero in cuba

  Orasul Trinidad 

  Trinidad a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1988. Fost centru de tranzacționare sclavi și mare centru de comercializare a trestiei de zahar, are străzi cu case colorate pastel si fara asfalt ,care fac din Trinidad , un oraș peste care nu a trecut timpul.  Vezi aici un circuit in Cuba!

  oferte Cuba orasul Trinidad

  Insula Tineretii –  un alt motiv sa cauti dupa “Oferte Cuba”

  Si noi aveam pe vremuri statiunea tineretului. Ei bine, in Cuba exista insula tineretii. In afara de viata relaxanta si plina de voie buna, de plaja lunga si superba, de viata de noapte trepidanta, vei gasi aici unul dintre cele mai apreciate locuri pentru  diving sau snorkeling. 
  oferte Cuba, insula tineretii
   

  Salsa cubana – prezenta la cautarea dupa “Oferte Cuba” !

  Se spune despre copiii cubanezi ca imediat ce invata sa mearga – invata sa danseze! Mergand pe strazile din Havana, adesea poti sa vezi la cate un colt de strada pe cineva dansand! O vacanta memorabila in Cuba , include si lectii de salsa!  
  Mai sunt multe de spus despre Havana, cascada El Nicho, peninsula Zapata, distileriile de rom, fabricile de trabuc si multe altele…….intr-un articol viitor!
  .
  oferte cuba
  .
  .
  .
   Multumesc ca ai citit acest articol.
  Detalii despre oferte gasesti aici : “oferte  Cuba”
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  This entry was posted in DESTINATII EXOTICE SI DE LUX and tagged , , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...