https://blog.hermestravel.ro/wp-content/uploads/slug-parcuri.jpg

 • Travel Solutions • De ce Vacanta la Disneyland Iarna?

  Sunt mai multe motive pentru care alegi Vacanta la Disneyland Iarna. Am ales cateva dintre ele si am adaugat cateva fotografii elocvente:

  1.Decoratiuni Spectaculoase cu tema Craciunului!

  Daca luam in considerare perioada in care Parcul Disneyland este decorat cu podoabe de Craciun, am putea sa spunem ca la Dinseyland Craciunul dureaza 2 luni: din 2 nov pana pe 10 ian! Decoratiunile sunt absolut incantatoare si creaza o atmosfera speciala care contribuie la Magia Disneyland!

  oferte vacanta la disneyland iarna parada

  2. Spectacolul de artificii are regie speciala!

  Fiecare sezon la Disneyland isi gaseste amprenta asupra spectacolelor de interior si mai ales asupra spectacolului de lumini, muzica si artificii din fiecare seara!  In plus , pentru ca se intuneca mai devreme, spectacolul incepe la orele 18, adica inainte de ora culcarii copiilor, ceea ce pentru turistii cu copii mai mici care obosesc usor, poate fi avantajos:  nu mai este nevoie sa astepti pana la 9 seara inceperea spectacolului (cand unii copii deja adorm in bratele parintilor).  Vizioneaza un film cu imagini din spectacolul de artificii, care te poate convinge sa alegi vacanta la Disneyland Iarna!

  oferte vacanta la disneyland iarna artificii

  3.Parada de Craciun”Disney’s Enchanted Christmas

  Parada este cel mai asteptat moment al zilei in parcul Disneyland. Cu o jumatate de ora inainte , turistii deja isi ocupa locul cu vizibilitate cat mai mare! Tematica paradei este bineinteles Craciunul , iar personajele Disney resusesc sa creeze Magia Craciunului ! Doar daca esti acolo te bucuri cu adevarat de lumea povestilor! Merita o vacanta la Disneyland iarna!

  oferte vacanta la disneyland iarna parada

  4. Eviti aglomeratia enervanta din timpul verii!

  Daca in lunile cele mai cautate, iulie si august, stai la coada la anumite atractii si cate 1 ora,  iarna nu dureaza mai mult de 15 min. In plus  aglomeratia din parc este usor de suportat, iar la restaurante poti gasi mese libere.  Perioadele cele mai aglomerate in perioada de iarna sunt : 20 dec -04 ian !

  oferte vacanta la disneyland iarna parada 2

  5.Vacanta la Disneyland iarna :cu 50% mai ieftina !

  Cele mai bune oferte la Disneyland sunt cele cumparate din timp, pana la sfarsitul lunii octombrie. Daca esti hotarat sa mergi in vacanta la disneyland iarna, cel mai bine este sa cumperi unul dintre pachetele din oferta cu vacanta la Disneyland iarna ! 

  oferte vacanta la Disneyland Iarna

   Iata articole sau oferte utile : 

  Despre transfer catre Disneyland Paris 

  Despre Bilete de Intrare la Disneyland

  Ziua de Nastere la Disneyland

  Demipensiune la Disneyland 

   oferte vacanta la disneyland Iarna

  Iti multumim ca ai citit articolul “Vacanta la Disneyland Iarna”

   

   

   

  .

   

   

   

   

   

  .

   

   

   

  .

   

   

   

  This entry was posted in Parcuri de distractii and tagged , . Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  ...